BILA JE TO BOMBASTIČNA PRIČA: Romana Panić prisetila se zatvorskih dana u Australiji

Gošća ovonedeljnog izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" je pevačica Romana Panić i tom prilikom progovorila je o hapšenju i zatvorskim danima u Australiji, gde je sa svojom tadašnjom simpatijom, kako kaže, napravila taj "peh".

- To je bio peh, htela sam da napravim pres konfernciju, teško je odbraniti se od pisanih medija. Pratili su me, borila sam se sa fotografima, pratili su svaki moj korak. Bila je to bombastična priča - govorila je pevačica.

- Desilo se da se tako desilo, takvi su zakoni u toj zemlji, za novinare se ne kajem, ali žao mi je zbog moje publike - govorila je Romana.

- Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moje knjige na engleskom, ako me puste tamo. (smeh) - rekla je Romana.

- Ništa se ne dešava slučajno, i za te najgore stvari postoji razlog. Meni je žao što su moji roditellji prošli kroz tu agoniju. Oni su moji, ja sam njihova, uvek su tu za mene. Iskritikovali su me, ja prihvatila kritiku. Tog momenta sam shvatila da nas Bog stavi u trenutku gde treba - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: romana_panic/Instagram

australijapevačicapljačkaromana paniczatvor