GUŠIO SE ZBOG ZAGAĐENOG VAZDUHA: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova završio u bolnici

Pre dva dana sin voditeljke jutarnjeg programa na televiziji N1, Nataše Miljković, kog je dobila tokom braka sa glumcem Srđanom Timarovim, završio je u bolnici na pregledima, jer je posle treninga otežano disao. Voditeljka je prvo mislila da je reč o koroni, međutim, trening na otvorenom zagađenom vazduhu doprineo je tome da je dečak dobio napad kašlja, pa čak i gušenje.

- Nije bilo ništa problematično. Malo me je potreslo to što su svi preneli moj tvit, koji je digao paniku kod članova moje porodice, jer su svi pomislili da se nešto ozbiljno dešava ovog trenutka. I naravno da nam nije bilo svejedno, ali moje dete je dobro, a akcenat je bio na zagađenju vazduha na koje sam želela da ukažem - kaže voditeljka Nataša Miljković i dodaje:

- Kako ne bi bilo dalje zabune, objasniću šta se dogodilo. On je preksinoć imao trening fudbala od sat i po, na otvorenom, kod Starog sajmišta. Posle treninga je dobio napad kašlja i gušenje. Odmah smo ga odveli u bolnicu, kako bismo videli šta se dešava. Hteli smo da mu poslušaju pluća, i urade mu test na koronu, jer vam u tom trenutku svašta padne na pamet - priča voditeljka i objašnjava:

- Sve je bilo čisto. Dobio je inhalaciju i savet doktora da po ovom vremenu i ovakvom vazduhu nipošto ne ide na trening na otvorenom. On nema nikakve disajne probleme, nema astmu, zdrav je dečko, ali očigledno je vazduh prezagađen, i to je zapravo bila poenta mog tvita. Želela sam da ukažem javnosti na to koliko je ovo zagađenje vazduha zaista ozbiljna stvar.

Podsetimo, voditeljka je odmah nakon povratka iz bolnice preko svog Tviter naloga apelovala na roditelje da sklone decu sa treninga na otvorenom.

Izvor: Nova.rs
Foto: natashamiljkovic/Instagram

bolestbolnicakoronavirusnataša miljkovićsrdjan timarovzagađenost vazduha