SKLONI SE OD MENE: Maja Marinković i Marko Janjušević raskinuli zbog Sanje Stanković! (VIDEO)

Pre početka emisije "Gledanje snimaka", Marko Janjušević Janjuš odlučio je da po ko zna koji put javno raskine sa Majom Marinković, govoreći da mu ponovo pravi scene. Razlog raskida je taj što je Maja primetila da je on gledao u zadnjicu Sanje Stanković.

- Koliko si ti prosta! Neću da budem sa tobom! Evo, sada ti javno kažem! Praviš mi scene! Skloni se od mene - poručio je Janjuš.

- Ti si jedan folirant! - uzvratila je Maja.

- Rekla je da sam gledao u tebe, dolazi normalno i kaže da vidi gde gledam, ne znam gde gledam! Pitajte Kristijana gde gledam! - poručio je Janjuš.

- Ja sam videla da Sanji gleda u zadnjicu! On me psihički urniše, ne znam više! - urlala je Maja u suzama.

- Ma, laže, ovako manipuliše sa mnom već četiri meseca! - uzvratio je Janjušević.

- Nervozan je, jer ne zna da li će mu stići čestitka za Novu godinu! Što on meni prebacuje Vladimira Tomovića? Ja ne smem da radim neke stvari, a on radi to isto na kvarno! - rekla je Maja.

- Nemoj do kraja da mi prilazi, sve laži svaljuje na mene! - urlao je Janjuš.

Potom je Janjuš prepričao raspravu od sinoć, kada mu je Marinkovićeva rekla da je neko gleda "drugim očima", a ona je tvrdila da je rekla "čudnim pogledima".

- Htela je da mi kaže da je neki muškarac gleda očima, ali nije htela da mi kaže ko je u pitanju. Ne zanima me, ona laže! Pravi me budalom! Da li je neko gleda ili ne, to me ne zanima! Evo, sada neću da joj više prilazim! - tvrdio je Janjušević.

- Oni su kukavice, ne smeju ništa da mu kažu u lice, ima žensko dete kod kuće, a svi su videli kako se ponaša prema meni! Lepo mu je Kristijan rekao, navikao je da ima nešto prosečno i obično, klošaru! Ima da nađem frajera, boli glava! A ne ovog indijanca, jutros mi je doneo čokoladice, jer mu je bilo krivo. Boli me uvo za dve čokoladice, da ja plačem ovde deset sati - odbrusila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

maja marinkovicmarko janjusevicraskidrijalitisanja stankovićvladimir tomovićzadruga 4