UKUSI (NI)SU RAZLIČITI: Tri položaja u seksu muškarci najviše vole

Ukusi su različiti, ali ako je suditi prema istraživanjima, oko ovih poza većina muškaraca saglasni su da su najprivlačnije.

Kaubojka

Ova poza je posebno uzbudljiva muškarcima jer vide partnerku tokom seksa što i njemu i njoj pruža užitak. Zato je ova poza idealna jer daje mogućnost momcima da, na primer, gledaju u naše obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba da bude aktivan, a može da koristi ruke, položaj je dodatno atraktivan.

Okrenuta kaubojka

Kad se žena okrene leđima, u prvom planu je njena guza što je muškarcima vrlo uzbudljivo. Imaju pogled kao u "doggy-ju", ali istovremeno i komfor da ne moraju da rade. Druga varijanta ove poze je da partnerka u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u plafon. Muškarac može da je zagrli i dira gde treba, gleda u nebo (ako ste na otvorenom) i izdrži duže. Naime, neće moći da uđe duboko, pa će možda i doći do zajedničkog orgazma.

"Doggy"

Na sve četiri dok je muškarac pozadi - on određuje tempo i intenzitet, te mogu da uđe duboko. Muškarci uživaju u pogledu na žensku guzu, leđa i vrat, te činjenicu da im se u ovom položaju partnerka predaje. Ipak, ne divljajte kao što to rade u porno filmovima (koji su često nerealni). Osetite reakcije partnerke i šta joj prija. Ako joj duboka penetracija izaziva bol, tada usporite i ne gurajte do kraja. Poenta je da oboje uživate i da se niko ne povredi.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

dogi pozaKAUBOJKAobrnuta kaubojkaseksseks pozaseks poze