POSEBNA SEKS TEHNIKA: Dame, da li ste doživele trigazam?

Svi dobro znaju što je to orgazam, ali znate li što je trigazam? Reč je o određenoj vrsti zadovoljstva u seksu, koja se postiže praktikovanjem posebne seksualne tehnike.

Ta tehnika uključuje istovremenu stimulaciju tri glavne erogene zone - klitorisa, G tačke i anusa - kako bi žena doživela takozvani ultimativni orgazam, pojašnjava seksualna ekspertkinja dr Ava Kadel za "Bussines Wire".

Ova tehnika zove se još i Venerin leptir, a rad prstima, navodi, veoma je važan. Ruke muškarca, osim što bi trebalo da budu negovane, trebalo bi da budu i spretne da se postigne željeni efekat.

- Osetljiva područja treba da se stimulišu spolja i iznutra, a korišćenje lubrikanta je nužno. Podmazanim prstima masirajte je oko područja klitorisa, pre nego što kažiprstom počnete da dražite G tačku - objašnjava ona.

- Za bolji osećaj nemojte da zaboravite da koristite jezik - dodala je.

Žena bi za to vreme trebalo da sedi na ivici kreveta, dok joj muškarac kleči između nogu. Veoma je važno, navodi ona, da partneri jedni drugom veruju i da mogu jedno drugom da kažu šta im odgovara u seksu, a šta ne.

Pre 2003. godine nazivi za tri glavne vrste orgazma nisu postojali te je stoga Ava Kadel identifikovala tri glavne vrste ženskih orgazama, a takođe je imenovala i novu vrstu orgazma - trigazam.

Praktikovanjem ove tehnike možete da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite partnerku kao nikada do sada.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

anusorgazamseksseks tehnikastimulacijastimulacija G tačkestimulacija klitorisatrigazam