TI SI IZABRAO DA PROMOVIŠEŠ MATERIJALNE STVARI I VULGARAN NAČIN IZRAŽAVANJA: Jelena Đoković na originalan način odbila želju jutjubera Bogdana Ilića

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je na svom Jutjub kanalu da je pre nekoliko godina poželeo da se fotografiše sa teniserom Novakom Đokovićem, ali da mu to nije pošlo za rukom.

Naime, Bogdan je pokušao da preko teniserove supruge Jelene što pre dođe do informacije da li će to biti moguće, a ona mu je na fin način odgovorila da se to neće dogoditi i obrazložila zašto.

- Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvek pratim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala mu je Jelena Đoković.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

baka prasebogdan ilićjelena đokovićjutjubernovak đokovićslikanje sa novakomteniser