Distante i Severina

Povodom desetog rođendana modnog brenda "Distante" i italijanske kompanije "Prođeti" na srpskom tržištu, organizovana je gala proslava u hotelu "Admiral", a specijalna gošća večeri bila je, glavom i bradom, Severina Vučković. Posle prave male modne poslastice "zima by Distante" i duvanja svećica, na bini se pojavila hrvatska pevačica obučena potpuno u crno.

- Dobro veče, ljudi moji, moje ime je Severina. Drago mi je što sam večeras sa vama, molim vas da aplaudirate, nećete verovati, ali imam malu dozu treme - bile su i jedine reči kojima se obratila mnogobrojnim gostima tokom večeri, a onda je počela da se uvija i skače po bini.

U Beogradu, od nedavno postoji modni centar "Distante", što predstavlja nešto novo na ovim prostorima. Ova kuća neguje umetnički, a manje komercijalni pristup modnim proizvodima. Modna revija organizovana u staklenoj bašti hotela "Admiral" bila je pretesna da primi sve modne džetsetere, koji su se stekli na srpskom tržištu. Za ovaj modni brend rade Vivijen Vestvud, Živanši, Džon Ričmond, Le Sila i mnogi drugi svetski poznati dizajneri.

Crvene perjane jakne i bundice, crni šortsevi od šljokica, plišane haljine i mantili, svilene haljine na bretelice i nezaobilazni detalj - lakovana tašnica u obliku srca, oduševili su sve prisutne. Kroz ovu modnu avanturu provele su nas najpoznatije manekenke Anđelija Vujović, Ines Jevrosimović, Agneta Azirović, Tamara Paunović…

Kako nam je glavna dama "Distanta" Lucijana rekla, za dovođenje Severine na proslavu odlučili su se jer su čuli da pravi dobar štimung i ume da zabavi publiku. O honoraru koji su morali da izvade iz slamarice za gošću nije htela da priča.

Uz poznate hitove “Mili moj”, “Dodirni mi kolena”, “'Ajde, 'ajde, zlato moje”, “Krivi spoj”, “Da si moj”… pevali su i đuskali svi gosti, a među najveselijima bili su Željko Samardžić, Maja Mandžuka, Ivan Tasovac, Nada Macanković, Ašok Murti, Mira Adanja-Polak, Nenad Marjanović, Marija Tarlać, Ines Jevrosimović…

Tekst: Jelena Antonijević