HOROSKOP OTKRIVA KAKAV STE OTAC: Ćerkice ih smatraju junacima, a sinovi autoritetom

Tate, saznajte šta horoskopski znak govori o vama! Očevi imaju posebnu ulogu u životu deteta. Ćerkice ih smatraju junacima, a sinovi autoritetom. Očevi se smatraju svetionicima i izvorom svih rešenja. Ipak, svaki otac ima svoj jedinstveni način vaspitavanja deteta i određene osobine koje samo njega karakterišu. Mnogo toga je zapisano u zvezdama, pa tako i kakav ste otac. Tate, da li je horoskop u pravu?

Ovan

Očevi u znaku Ovna poznati su po svojoj spontanosti i velikoj snazi. Oni su deci izvor energije i entuzijazma.

Bik

Bikovi su povučeniji i udaljeniji od svoje dece. Međutim, oni imaju svoje suptilne načine pokazivanja ljubavi i brige. Oni su izvrsni učitelji i svim silama se trude da kod dece probude empatiju, moralnu etiku i odanost.

Blizanci

Očevi Blizanci su duhoviti i zabavni. Oni su vrlo mudri i poseduju sposobnost da se prilagode razgovoru s decom, a odlično se slažu i s njihovim prijateljima.

Rak

Rakovi su emotivne duše i u sebi kriju pomalo i majčinskog instinkta. Zbog toga očevi rođeni u ovom znaku mogu da prepoznaju svaku želju svog deteta, te razumeju njegove emocionalne potrebe. Osim toga, mogu previše da se vežu za dete i da razviju posesivan odnos.

Lav

Lavovi su po prirodi dominantni i tvrdoglavi. Trude se da osiguraju svoju decu, ali i uveliko pokušavaju da utiču na njihove odluke. Bilo bi dobro da se ponekad povuku korak unazad i dopuste detetu da misli sopstvenom glavom.

Devica

Očevi Device su perfekcionisti koji pokušavaju da stvore besprekorno okruženje za svoju decu. Žele im najbolje i ne mire se sa činjenicom da je njihovo dete prosečno ili osrednje u bilo kom aspektu života. Uvek teže savršenstvu.

Vaga

Očevima Vagama najvažnije je održavanje ravnoteže. Kad su u pitanju škola ili hobiji, vole kad je sve usklađeno.

Škorpija

Očevi Škorpije vode se strašću i entuzijazmom. Žele istu energiju da usade u svoju decu. Međutim, mogu da postanu veoma posesivni prema svojoj deci.

Strelac

Tate Strelci su najkul tate među svim horoskopskim znacima. Znaju da se zabavljaju i da ispunjavaju život svog deteta pustolovinama i uzbuđenjima. Međutim, ponekad mogu prevideti potrebe svog deteta i tako ga iznenaditi dodatno.

Jarac

Jarčevi su praktična bića kojima je važnije osigurati decu, nego provoditi vreme s njima. Iako prva stvar ima vrednost, i na drugu se mora pripaziti. Tate Jarčevi su predostrožni, autoritativni i strogi.

Vodolija

Otac Vodolija voli da drži distancu od svog deteta. Veruje da tako detetu daje sopstveni prostor koji zaslužuje, a takođe želi da i sami mališani napreduju i osamostale se. To ponekad može stvoriti jaz u njihovoj emocionalnoj povezanosti s detetom, a deci nekada može nedostajati očinska ljubav.

Ribe

Očevi Ribe su slika dobrog roditelja. Skloni su da neprestano iznenađuju dečje emocionalne i materijalne potrebe, a štite ih i od svih životnih opasnosti.

Izvor: Yumama.com/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

autoritethoroskopjunakkarakterne osobineotacponašanjetata