NAKON SEDAM GODINA IMALI SMO KRIZU: Goca Tržan iskreno o bračnom životu sa Rašom Novakovićem

Pevačica Goca Tržan je bila na skijanju sa voditeljem Nemanjom Velikićem, a posle trge u kojoj je pevačica pobedila, provozali su se gondolom na Jahorini, gde je pričala o okupljanju sa grupom "Tap 011".

- Poslednju pesmu smo snimili 1998. godine, dakle prošlo je 23 godine i evo na sa nekom novom pesmom, novom muzikom - rekla je Goca, dodajući da se grupa zapravo nikada nije ni raspala:

- Otkako smo napravili koncert 2011. godine, mi sve želimo da napravimo neku pesmu i onda shvatimo da tako prolaze godine i na kraju se desila pesma, to je najbitnije - rekla je ona.

Pevačica je otkrila da sa suprugom Rašom Novakovićem pije jutarnju kafu, punih 10 godina i da joj nije dosadilo.

- Pa, kako da mi dosadi? Imali smo posle sedam godina neku, nazovi krizu, međutim mi se previše dobro poznajemo da bismo to razbucali zbog bilo čega i evo sada već deset godine sve teče kako treba - otkrila je Goca.

Koronavirus je stopirala svet i donela neku "novu normalnost", ali Goca odbija da to prihvati:

- Ma dajte, molim vas, kakva normalnost. To su budalaštine. Šta, sad je sve kao digitalno. Hoćemo onda i da se kre*emo digitalno, ne razumem. Ne razumem šta to znači. Jeste li vi ljudi normalni? - rekla je pevačica.

Izvor: Republika.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

bračni životgoca tržanpevačicaRaša Novakovićtap 011