IZDRŽALE SMO MNOGO GORE STVARI, IZDRŽAĆEMO I OVO: Tanja Savić uputila moćnu poruku ženama koje se bore za starateljstvo nad decom

Pevačica Tanja Savić pre nekoliko dana otputovala je u Australiju, gde je imala suđenje sa suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva nad sinovima Đorđem i Maksimom.

Podsetimo, Dušan je pre deset meseci bez Tanjinog pristanka odveo sinove u pomenutu državu, a folkerka je iznela šokantne detalje o njihovim privatnim problemima, rekavši da je njihov brak već duže vreme na klimavim nogama i da je ostala u šoku zbog njegovog postupka.

Sada Savićka radi sve kako bi vratila svoje naslednike u Srbiju, po svemu sudeći moraće još da se strpi, ali ona ne odustaje.

Harizmatična crnka pohvalila se porukom koju je dobila od svojih obožavateljki, zatim uputila jaku poruku svim damama koje prolaze kroz isto.

- Poruka za tebe: "Draga ženo, samo da znaš jaka si ti! Sve što te je pogodilo u životu, hrabro si se držala. Plakala si pre spavanja jer si bila razbijena na hiljade komada, ali si obrisala suze i krenula dalje. Preživela si stvari koje su te trebale slomiti. A ti si postala jača, iz dana u dan sve si jača. Zahvali Bogu na tome. P.S. Hvala vama što ste mi poslali ovu poruku, a ja imam tu čast da prosledim svim majkama koje se bore da vrate svoju decu. Izdržale smo mnogo gore stvari. Izdržaćemo i ovo - napisala je pevačica u opisu fotografije sa sinovima, Đorđem i Maksimom.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

australijaborba za starateljstvoDušan Jovančevićpevačicasin đorđesin maksimtanja savić