SAMA ĆU KUPITI STVARI ZA BEBU, OD VAS MI NE TREBA NIŠTA: Luna Đogani oglasila se povodom priča da živi na račun fanova (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su bili u Dubaiju, gde je bivša zadrugarka proslavila svoj 25. rođendan na vrhu Burdž Kalife.

Podsetimo, njih dvoje su nakon treće sezone "Zadruge" pokrenuli jutjub kanal "Sikter tube", a pored toga čini se da sada trenutno, dok traje pandemija koronavirusa zarađuju od plaćenih reklama i saradnje sa različitim brendovima, međutim, u medijima se pojavila priča kako ih fanovi finansiraju i kako je već sakupljeno 25 hiljada evra za rođenje deteta.

Mlada pevačica oglasila se nakon ovih spekulacija i demantovala napise da žive na grbači svojih obožavalaca.

- Moram da demantujem ove gluposti, ne živim ni od koga, niti mi bilo ko šta daje za mene i moju nerođenu bebu. Dosta više sa lažima i glupostima! Moj partner i ja sami za sebe zarađujemo i sami ćemo kupovati stvari za naše dete! Nema me, ne oglašavam se pa morate da izmišljate stvari! I zamoliću "fanove" koji stvarno daju ovakve izjave da sjašu! Od vas mi ne treba ništa, sama sam sebi sve obezbedila u životu! Hvala - napisala je izrevoltirana Đoganijeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: luna_djogani/Instagram

bivši zadrugaridemantovalafanoviluna đoganiMarko Miljkovićpobednica Zadruge 2skupljanje novca