NEKA ME IZBEGAVAJU U ŠIROKOM LUKU, ISTINA ĆE POBEDITI: Branislav Lečić odgovorio kolegama koji su potpisali peticiju protiv njega (FOTO)

Tridesetsedmogodišnja glumica Danijela Štajnfeld nedavno je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao u maju 2012. godine.

Kolege sa glumačke scene su podeljene, a mnogi su otvoreno istupili protiv Lečića i podržali Danijelu.

Danas je Lečić na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio dopis Beogradskog dramskog pozorišta koji ga isključuje iz ove institucije na neko vreme.

- Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju jer je danas na inicijativu dela glumačkog asambla, njih 17 potpisalo peticiju da ne žele da igraš u "Tikvama" dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom, alterniraćemo te do daljnjeg. Možeš se čuti sa Jugom kad budeš u prilici. Beogradsko dramsko pozorište.

Glumac je objavio i svoj odgovor kolegama ističući da će istina pobediti.

- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam šta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: eduTV - YouTube/PrintScreen

branislav lečićDanijela Štajnfeldpeticijapredstavasilovanje