GLUMICA OBJAVILA LEPE VESTI: Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete

Popularna turska glumica Berguzar Korel sa svojim kolegom i suprugom Halitom Ergenčem čeka treće dete.

Naime, čuvena Šeherezada iz hit serije "1001 noć" sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je lepe vesti.

Tridesetosmogodišnja umetnica objavila je da napušta snimanje serije "Knali Yayi", te da je srećna zbog treće trudnoće.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je poznata glumica, a potom se zahvalila na prvim čestitkama:

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

Podsetimo, popularni partneri već imaju desetogodišnjeg sina Alija i naslednika Hana koji je nedavno proslavio prvi rođendan, a iako ih turski mediji "razvode" gotovo čitavu deceniju, njihova ljubav svakim danom je sve jača.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: berguzarkorel/Instagram

berguzar korelhalit ergenčšeherezadatop_slidertreće detetrudnoća