MATEA MILOSAVLJEVIĆ I JA SE STALNO SVAĐAMO ČIJI JE SLAVEN DOŠLO: Vanja Nenadić otvoreno progovorila o odnosu sa kolegama

Glumica Vanja Nenadović provela je praznike u rodnom Somboru sa prijateljima i kolegama Mateom Milosavljević i Slavenom Došlom, a na K1 televiziji kazala je čiji je zapravo Slaven najbolji prijatelj, njen ili Matein.

- To je naša slatka svađa. Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava – kazala je s osmehom Vanja u emisiji „Kec na jedanaest“.

- Uživala sam u Somboru, sada je tamo prelepo. Sve je zeleno i cvrkuću ptice. Prethodnih meseci neretko se dešavalo da u pozorištu budemo od deset ujutro do ponoći, a sada kada imamo predah i odmor to mi nedostaje pa zovem i pitam kada će bar neke probe. Ali takav je naš posao – ili ga ima mnogo ili ga nema uopšte.

Mlada i uvek nasmejana glumica otkrila je i koliko joj je naporno i zahtevno bilo pripremanje predstave BAAL u Beogradskom dramskom pozorištu.

- Nedeljama sam zbog te predstave bila bukvalno u masnicama. BAAL je najteža i najzahtevnija predstava koju sam radila, i psihički i fizički – kazala je Vanja na K1.

Gledaocima je takođe otkrila da se trenutno piše nastavak serije „Tajna vinove loze“ i nada se da će uskoro početi snimanje druge sezone.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1 Televizija/Promo

emisija "Kec na jedanaest"glumciK1 TelevizijaMatea Milosavljevićprijateljislaven došloVanja Nenadić