VODITELJ ODUŠEVLJEN USLOVIMA: Ognjen Nestorović novi član tima K1 televizije

Autor i voditelj Ognjen Nestorović pridružio se timu televizije K1 na kojoj ćemo ga uskoro gledati u terminu i u formi na koju smo već godinama unazad navikli – vikendom popodne sa poznatima.

Kako kaže, sa velikim zadovoljstvom pridružio se timu ove televizije.

- Na prvu loptu sam se oduševio profesionalizmom menadžmenta i svih zaposlenih na K1 televiziji, kao i kvalitetom programa koji rado gledam svakog dana. Posebno me je oduševilo to što se ova televizija, kao što joj i slogan kaže, gleda bez stida. Menadžmentu televizije dopadaju se energija i žar s kojima radim i siguran sam da ćemo zajedno, vrednim radom i s osmehom na licu, koračati ka novim pobedama i velikim uspesima – kaže Ognjen.

Osluškujući želje i sugestije gledalaca, Ognjen kaže da je format njegove emisije - pun pogodak.

- To je ono što gledaoci vole. Sumiranje najvažnijih događaja iz zemlje i regiona tokom nedelje, i iskreni i opušteni razgovori sa poznatima. Tako će biti svake subote i nedelje na K1 televiziji.

Ognjen se kao urednik pridružio i timu emisije "Vikend na K1" koju subotom i nedeljom od 11 sati vodi Natalija Milosavljević, i ističe da je u timu televizije K1 pronašao najbolje saradnike za budućnost.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Dušan Petrović/Promo

K1 TelevizijaNatalija Milosavljevićognjen nestorovictv emisijaVikend na K1