LJUBAVNI EKSPERIMENT: Vezali se lancima da sačuvaju vezu, na kraju ipak raskinuli (VIDEO)

Par iz Ukrajine je na neobičan način, posle 123 dana specijalnog tretmana, ipak shvatio da im nema pomoći, i da ne mogu da ostanu u emotivnoj vezi.

Posle 123 dana vezanih lancima, kako bi pokušali da sačuvaju svoju vezu, Ukrajinci Aleksandar Kudlai i Viktorija Pustovitova razdvojili su se, raskinuvši na nacionalnoj televiziji, uz komentar da im je eksperiment u kućnim uslovima "doneo neprijatne istine".

Par iz Harkova, odlučio je da se bukvalno veže na Dan zaljubljenih, u poslednjem pokušaju da prekinu ciklus raskida i pomirenja.

Tokom eksperimenta, koji su dokumentovali na društvenim mrežama, radili su sve zajedno, od kupovine namirnica do pauze za cigarete. Naizmenično su koristili kupatilo i tuširali se.

Pustovitova, koja se u početku opirala ideji o lancima, ronila je suze dok je razgovarala o najnovijem raskidu.

- Mislim da je sve ovo dobra lekcija za nas, i za ostale ukrajinske parove, a i za parove u inostranstvu - da ne ponove ono što smo uradili - rekla je za Rojters.

Dodala je da joj je lični prostor najviše nedostajao, mada je takođe osećala da dečko nije obraćao dovoljno pažnje na nju iako su bili vezani.

- Ostajali smo zajedno po ceo dan. Nisam primetila nikakvu pažnju od Aleksandra, jer smo bili stalno zajedno. Nije mi rekao: "Nedostaješ mi", dok sam ja očekivala da tako nešto čujem - rekla je 29-godišnja kozmetičarka.

Kudlai je rekao da ne žali što je pribegao očajničkim merama za spas veze, dodajući da su mu lanci pomogli da shvati da "nisu istomišljenici".

- Nismo na istoj talasnoj dužini, potpuno smo različiti - rekao je 33-godišnji prodavac automobila.

Par planira da lance proda na internet aukciji i deo novca donira u dobrotvorne svrhe.

Skinuli su lance i razvojili se pred kamerama, ali i pred predstavnikom ukrajinske knjige rekorda, koji je rekao da nijedan par na svetu "nije uspeo u sličnom eksperimentu".

Na njihovoj poslednjoj fotografiji na Instagramu, na kojoj imaju više od 7.800 pratilaca, prikazani su kao par koji stoji odvojeno i gleda u ​​pod.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pexels.com

eksperimentlanciljubavna vezaljubavni parraskidukrajina