VESELJE U DOMU POPULARNE PEVAČICE: Tanja Savić proslavlja povratak sinova u Srbiju (FOTO)

Popularna pevačica Tanja Savić duže od godinu dana vodila je borbu za starateljstvo nad decom sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem.

On je u aprilu prošle godine sinove Maksima i Đorđa bez znanja i dozvole Savićeve odveo u Australiju i dugo im nije dozvoljavao ni da komuniciraju sa majkom.

Međutim, nedavno je zvezda "Granda" na suđenju pobedila i dobila priliku da svoje naslednike dovede u Srbiju.

Tridesetšestogodišnja folk zvezda danas je sa dečacima doputovala u porodični dom u Smederevu, gde su im Tanjini roditelji organizovali žurku na kojoj proslavljaju to što je porodica ponovo na okupu.

- Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu. A vama dragi moji veliko hvala na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom... Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve, i daj Bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari - napisala je Tanja pokraj fotografija na kojima pozira zagrljena sa sinovima.

Srećni baka i deka za svoje unuke napravili su pravu proslavu, te su dnevnu sobu ispunili balonima, a na stolu su se našle i torte, na kojima je pisalo: "Dobrodošli".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Đorđe JovančevićDušan JovančevićMaksim Jovančevićtanja savićtop_slider