BRAK JE FORMALNOST, NE MAŠTAM O VENČANICI: Dragana Kosjerina odložila svadbu zbog pandemije koronavirusa

Tridesettrogodišnja novinarka i voditeljka Radio televizije Srbije Dragana Kosjerina progovorila je o venčanju sa sasvojim izabranikom, stomatologom Bojanom Perduvom.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima. Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo.

Često ističete da je Portugalija vaša omiljena destinacija. Da li je to zbog Bojana?

- Prvi put sam sa njim otišla tamo i zaljubila se i u njega i u zemlju. U jezik. U vina. Gradove. Ove godine smo bili u Lisabonu, a potom smo se spustili na Algarve. Zbog fantastične prirode i energije, to je moje omiljeno mesto na planeti. Okean mi donosi posebnu vrstu mira. Nedostajala su mi putovanja prošle godine. Vraćanje na tu lokaciju, za koju vezujem osećaj slobode i bezbrižnog uživanja, nakon dve godine, doživela sam kao malu pobedu i znak da će se stvari, ipak, vratiti u normalu.

Izvor: Gloria.rs
Foto: dragana.kosjerina/Instagram

bojan perduvdragana kosjerinartssvadbavenčanje