KAKAV NA JELU - TAKAV NA DELU: Doručak otkriva mnogo o muškarčevim seksualnim apetitima

Da li ste ikada čuli narodnu izreku: kakav na jelu, takav na delu? Psiholozi tvrde da činjenica kako neko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Da li je to zaista tako, proverite sami!?

1. Kafa za poneti

Ujutro ti ne treba mnogo, ali svakako moraš da popiješ kafu. Bez toga ništa ne funkcioniše, tako da nećete izgubiti puno vremena, a usput "grabiš" i svoj mini doručak. Slično je i u seksu, zato nećete imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom "na brzaka". Međutim, u novoj vezi trebaće vam mnogo više vremena da se otvorite.

2. Nešto slatko

Bilo da je reč o kroasanu ili palačinkama vaš početak dana mora da bude prijatan. Niste samo ekspert, već i pravi romantičar. Za vas seks definitivno uključuje dugu i nežnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

3. Musli

Svako ko vas poznaje kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato što najviše volite činiju muslija za doručak, apsolutno greši. U vama je još uvek malo dete i to možete reći i u krevetu. Divlji ste i želite da živite i da se zabavite. Privlači vas avantura, zbog čega ne ograničavate seks isključivo na krevet.

4. Zeleni smoothie

Otvoreni ste za nove trendove, uvek želite da iskusite nešto novo i bez problema ćete prevaliti dodatni kilometar do uspeha. Vaša spremnost da izađete van zone komfora dobro će doći i partnerki. Malo vezivanja, seksi igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre - otvoreni ste za sve.

5. Jelo od jaja

Uvek je to isti sastojak, ali različita kreacija: rovito jaje, tvrdo kuvano, kajgana sa slaninom, jaja Benedikt ili prženice. Niste jednolična osoba pa ako ste u dugoj vezi i osećate se sigurno, rado ćete isprobati nove stvari.

6. Neki fini pekarski proizvod

Praktični ste, ali ponekad malo previše pragmatični. Volite da pravite nešto lepo za sebe. Jako ste samopouzdani i šta želite - to i uzmete. Svako ko se upusti u seks sa vama može da doživi i nauči mnogo toga.

7. Uvek isti doručak

Kriška hleba sa namazom - sirom, putrom, salamom, pekmezom, medom - šta god da čini vaš klasični doručak, svako jutro jedete istu stvar. Osim doručka, volite da i u krevetu bude vrlo jednostavno. Upražnjavate klasične seksualne poze poput misionarske, "doggy" ili "kašike" - po mogućstvu sa dugogodišnjim partnerom.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

doručakjajakafamuslipekarski proizvodsekssmuti