NEMA SUMNJE: Pet stvari koje muškarac čini tokom seksa sigurni su znaci da zaista voli partnerku

Da li me zaista voli? Kako bi pronašla siguran odgovor, pripazi na ovih pet znakova tokom seksa...

Prva faza međusobnog upoznavanja uvek je posebno uzbudljiva i zbunjujuća. Kuda nas to vodi vreme provedeno zajedno? Da li me zaista voli? Ili samo uživa u seksu? U nekom trenutku jednostavno želiš da znaš gde si. Ako se još ne usuđuješ da tražiš otvoreni razgovor, trebalo bi da budeš malo pažljivija tokom seksa. Naime, ovih nekoliko suptilnih znakova mogli bi da ti otkriju da li ima ozbiljne namere.

Evo kako ćeš tokom seksa otkriti da li te zaista voli:

Želi da te usreći

Seks igračke poput "womanizera" i drugih stimulatora klitorisa jačaju seksualno samopouzdanje žena. Kroz samozadovoljavanje tačno saznaju šta ih čini srećnim i u skladu s tim ne žele da se odreknu orgazma tokom seksa. Tvoja želja za strašću i požudom ne bi trebalo da ga prepadne. Ako je potrebno, mora da izdrži dok kritikuješ njegovu divlju tehniku (naravno, lepim rečima). Ako te voli, želi da uči od tebe i daće sebi vremena. Vrlo brzo će shvatiti da vredi proučiti tvoje telesne reakcije do najsitnijih detalja.

Njegov orgazam je sporedan

Za njega seks ne znači tek sprovođenje njegovih pornografskih maštarija. Orgazam po licu? Trebalo je o tome bar jednom da popričaš s njim (ništa nije tako seksi kao konsenzus!). Trebalo bi da mu bude jasno da njegov penis nije jedina zvezda šoua. Vagini treba barem toliko pažnje – bolje još i više! Ali, to ne bi trebalo da ga učini nestrpljivim. Isprobaj različite stvari i nemoj dopustiti da te primorava na nešto – na primer, ako ne voliš analni seks.

Razume nesigurnosti

Kad smo nesigurni, tada nam je prilično lako da se zgrčimo, a onda pak imamo problem s opuštanjem. Ako želi samo kratku aferu, možda neće biti pažljiv prema tvojim emocionalnim potrebama i fokusiraće se isključivo na svoje seksualno zadovoljstvo. Ali, žene nisu roboti i ponekad im je potreban prostor da izraze svoja osećanja. Na primer, ako želiš da imaš majicu na sebi za vreme seksa ili mrak u sobi, on to ne bi smeo da zanemari. Koje ti misli prolaze kroz glavu tokom seksa? Šta te je oblikovalo u tvojoj (seksualnoj) biografiji? U najboljem slučaju, ukloniće ti nesigurnost ako ti kaže da te voli takvu kakva jesi.

Govori o svojim željama

Otvorenost u vezi trebalo bi da bude obostrana. Ako te voli, takođe bi trebalo i da ti se otvori. Iskrenost nam često daje utisak da smo veoma ranjivi. Ali, u vezi s poštovanjem jača se međusobno poverenje. Stoga pažljivo slušaj kad govori o svojim seksualnim sklonostima i željama. Definiši svoje granice i pogledaj šta bi mogla da integrišeš u svoje vođenje ljubavi. I pre svega: pažljivo rukuj s poverenjem. Možda ti se čini primamljivim da svojoj najboljoj prijateljici odmah ispričaš sve svoje čudne tajne. Ali, to bi samo naštetilo tvojoj ljubavi.

Provodite vreme zajedno i bez seksa

Naravno, naročito u prvih nekoliko meseci teško možemo da se odvojimo od svog ljubavnika. Želite sve vreme da se mazite, pazite i još više od toga... Ali, ako ga zaista zanima romantična veza, s tobom će uživati i u vremenu i van kreveta. Obrati pažnju - da li želi da zna više o tebi ili samo traži načine da te što pre vrati u krevet? Možete da kombinujete oboje kako biste učvrstili svoju ljubav. Što iskrenije razgovarate o svojoj seksualnosti, to ćete više zabave proživeti zajedno.

Izvor: Miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

analni seksljubavorgazamromantična vezaseksseksualna veza