EKSPLOZIJA STRASTI: Koji horoskopski znaci su savršeni partneri u seksu?

Pre nego što uskočite u novu vezu, proverite "listu seksualne kompatibilnosti" i saznajte koji vam horoskopski znak najviše odgovora.

Ovan – najbolja podudarnost: Strelac

Vi ste avanturistički nastrojeni i volite da začinite seks. Volite kad vam podvizi u spavaćoj sobi postanu pomalo grubi. Upravo iz tih razloga vaš savršeni par je Strelac. Strelac se neće umoriti i može da prati vaš energiju. Takođe je rođeni istraživač, pa će pozdraviti svaku novu tehniku, igračku ili mesto koje želite da isprobate.

Ali i uz Lava i Vagu možete da doživite pravi vatromet.

Bik – najbolja podudarnost: Devica

Zato što ste Bik, volite sporo, senzualno i ugodno, a vaš savršeni par je Devica – iz tih i drugih razloga. Cenićete stabilnost i želju Device da stvori ugodno, ali i senzualno okruženje za vođenje ljubavi. Osim toga, Devica je rođeni perfekcionista, što znači da želi da vam udovolji bolje nego što je iko dosad želeo.

Jarac i Škorpija takođe mogu da pobudite vašu seksualnu maštu i ostvare je.

Blizanci – najbolja podudarnost: Vaga

Mentalna i fizička stimulacija su vam neophodne u krevetu. Želite da vaš um bude aktivan kao i vaše telo, a niko ne može da pruži tu dualnost kao Vaga. Vaga je srećna što će u spavaću sobu uneti neku akciju igranja uloga i za vas će pojam "mindsex" staviti na drugi nivo.

Isto tako uparivanje s Vodolijom ili Strelcem moglo bi da se pokaže i eksplozivnim. Vodolija će stimulisati vaš um, donoseći dodatni kink u jednačinu, a Strelac će vas podstaći na istraživanje novih stvari.

Rak – najbolja podudarnost: Ribe

Potreban vam je partner u spavaćoj sobi koji je brižan, pažljiv i osetljiv baš poput vas i to je razlog zašto su Ribe vaš idealni par. Ribe će predvideti vaše neizgovorene želje, isporučujući ih nesebično. Slušaće i potrebe koje otvoreno izražavate. Učinićete isto za njih, a to će vaš seks učiniti vatrenim.

Takođe možete da imate odličnu zabavu sa Škorpijom i Jarcem. Škorpija će razumeti vašu potrebu za emocionalnom vezom, a Jarac će vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim emocijama.

Lav – najbolja podudarnost: Strelac

Ako ste u horoskopskom znaku Lav i želite da budete zvezda u spavaćoj sobi, Strelac je tip partnera koji će obožavati svaki centimetar vas. Istražiće vaše telo, um i dušu kao da od toga zavisi njegov život, dovodeći vas u ekstazu pri svakom novom koraku.

Ovan i Vodolija takođe bi mogli da se pokažu kao neverovatni partneri za vas. Ovan ima energiju i čvrstinu kojom će vas pratiti, dok Vodolija uvek nastoji da vas odvede na sledeći nivo.

Devica – najbolja podudarnost: Bik

Perfekcionista ste u svim područjima života, uključujući spavaću sobu, a to niko neće toliko ceniti kao Bik. Koliko god se u početku činio praktičnim, Bik je kreativan i izvrstan ljubavnik. Odvojiće vreme za maženje i uživanje u svakom deliću vašeg tela.

Jarac i Ribe takođe bi mogli da začine vaš seksualni život.

Vaga – najbolja podudarnost: Blizanci

Za vas je sve u ravnoteži. Potreban vam je neko ko će uživati ​​u vašem telu i istovremeno se igrati vašim umom, a Blizanci su među retkima koji to mogu uspešno da učine. Blizanci će naizmenično stimulisati vaš um i telo.

Ovan i Vodolija takođe bi mogli da budu uzbudljivi ljubavnici. Ovan, vaša suprotnost, doneće vatru i energiju za kojom vaše telo žudi, dok će Vodolija naterati vaš um da eksplodira od seksualnih misli.

Škorpija – najbolja podudarnost: Ribe

Da bi Škorpija postigla vrhunski zanos, potreban joj je partner koji je spreman da otputuje u mračne i mutne dubine njene duše. Ribe mogu da ispune taj zahtev, ali i da učine više od toga. One vam mogu pomoći da istražite svoje najdublje, najmračnije, najveće želje bez oklevanja i osuđivanja.

Rak i Bik takođe vam mogu pružiti vrele noći. Rak se ne boji ako postanete malo mračni nakon seksa, a Bik će vam biti sidro dok duboko istražujete svaku svoju želju.

Strelac – najbolja podudarnost: Ovan

Rođeni ste istraživač i imperativ je da ste u partnerstvu s nekim ko će istraživati ​​s vama – posebno u spavaćoj sobi. Upravo zato, vaš najbolji partner je Ovan. Uskladiće se s vašom obilnom energijom i sa zadovoljstvom isprobati svaku novu ideju do koje dođete.

Lav i Blizanci takođe su odlični prijatelji u spavaćoj sobi. Lav će podržati vašu želju da sve iskusite barem jednom, a Blizanci će voleti da se poigravaju vašim umom i telom.

Jarac – najbolja podudarnost: Bik

Kažu da ste dobri u komunikaciji i razgovoru, ali jeste li uvek takvi? Ne, i Bik će to razumeti više nego većina znakova. Neće vas naterati da razgovarate, gotovo intuitivno zna šta vam treba, a takođe shvata da se ispod vaše površine nalazi silovita telesna žudnja. Iako volite finije stvari u životu, ko kaže da ni fino ne može da bude i malo čudno? Bik će to rado isporučiti u vašu spavaću sobu.

Devica i Rak takođe mogu biti dobri prijatelji u spavaćoj sobi. Devica voli da drži stvari u redu i nastojaće da vam donese savršeno iskustvo, a Rak će negovati vaše potrebe i osluškivati želje.

Vodolija – najbolja podudarnost: Blizanci

Vama ništa nije strano, a zbog toga vam je potreban neko neverovatno napredan da bi išao ukorak s inovacijama u vašoj spavaćoj sobi. Blizanci su opremljeni ne samo da vas prate već i donose super zezanciju za kojom potajno žudite.

Ali i Vaga i Lav mogu da vam budu odlični partneri u spavaćoj sobi. I mogu doneti pokoje vruće iznenađenje.

Ribe – najbolja podudarnost: Škorpija

Hraniti svoju dušu podjednako je važno kao i telo, a nekoliko horoskopskih znakova može da vam pomogne u tome. Škorpija je jedan od njih. Volećete Škorpijinu spremnost da otkrije sve aspekte vas – um, telo i dušu. Njeno intuitivno razumevanje onoga za čime žudite rezultiraće neverovatnom ekstazom.

Rak i Devica takođe će upotpuniti vaše fantazije. Rak će kreativno protumačiti vaše najdublje želje, a Devica će pedantno "služiti" vašem telu.

Izvor: Glorija.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

ljubavsavršeni partneriseksseksualni partneristrast