PET NAČINA DA SAZNATE ISTINU: Zašto vam muškarac ne odgovara na poruku?

Koliko god da ste uzbuđeni kada pošaljete poruku, kako vreme prolazi uzbuđenje lagano prerasta u neizvesnost, a ona u nezadovoljstvo ukoliko odgovor ne stiže. Zapamtite, ne koriste svi podjednako često telefon i to što odgovor nije odmah stigao, ne znači ništa. Ali, šta da uradite ako vam on ni posle par sati ne odgovara na SMS?

NE NERVIRAJTE SE PREVIŠE

Preuranjeni zaključci su definitivno najgori. Dakle, ako ne dobijete odgovor na poslatu poruku u roku od nekoliko minuta, pa čak i sat vremena, to nije razlog za paniku. Zbog nje se može dogoditi da mu nakon jedne pošaljete još deset drugih pogrešnih poruka. Dajte mu neko razumno vreme da vam odgovori.

POZOVITE GA

Jednostavan poziv može da bude rešenje i odgovor na sva ona pitanja koja vrtite u glavi. Zašto ga jednostavno ne biste pozvali i proverili o čemu se radi? Možda za kucanje poruke nije imao trenutno vremena, ali će se na vaš poziv sigurno javiti ako je kraj telefona.

POŠALJITE JOŠ JEDNU PORUKU

Ako vam do večeri ne odgovori na poruku, to može biti znak da je ljut na vas. Kako biste bili sasvim sigurni da je to u pitanju (ili da nije izgubio telefon) pošaljite mu još jednu poruku. Zaobiđite sav uznemiren sadržaj i jednostavno pitajte: "Da li je sve u redu?".

POSETITE GA

Ako ni datu noć niste dobili odgovor i zaista ne možete da se setite nečeg što je moglo da izazove razdor među vama, jednostavno ga posetite. Iznenadna poseta je najbolji način da proverite kako reaguje na vas. Njegov govor tela će vam reći više od hiljadu poruka.

SETITE SE DA NIJE KRAJ SVETA

Ukoliko ne želite da ga posetite, ostaje vam još jedino opcija da sami sebi objasnite da nije kraj sveta. Ako mu značite, javiće vam se. Ako ga ne zanimate morate to prihvatiti i nastaviti dalje. Možda mu treba malo prostora a možda bi i vama godilo da neko vreme razmislite o datoj vezi.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

govor telaljubavna vezapanikaporukapozivsmsSMS poruka