NERASKIDIVA VEZA: Jelena Dinčić pokazala kako doji ćerku Mitru (FOTO)

Jelena Dinčić, supruga pevača Milana Dinčića Dinče, pre dve godine na svet je donela sina Vukana, a u oktobru 2020. godine rodila je devojčicu Mitru.

Novinarka se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i pružila podršku svim majkama dojiljama fotografijom na kojoj doji ćerku.

- Svakoga dana je onaj poslednji put, svake noći prekršimo tu odluku, promenimo, neće ona, ne mogu ni ja. Znam da je vreme da se "odvojimo", znam da će svaka da pati na svoj način, samo nisam znala da će biti tako teško kao što su mi pričali. Jer Vukan nije dojena beba, nije hteo, nije da nisam bila uporna, možda sam doduše mogla biti još upornija, ali tako je ispalo. Ne fali mu ništa, ne mislim da sam sada bolja majka što nju dojim. Naježim se na te podele i osude, kritike i bezobrazna pitanja o mojim grudima i mom detetu. Zato podrška svima vama koje dojite, vama koje niste dojile nijedno dete, vama koje spustite glavu svaki put kada vas neko prekorno pogleda jer pobogu dete pije na flašicu. Beba bira, ti biraš kad, gde i koliko dugo - napisala je Jelena u opisu fotke.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: _jelena_dincic/Instagram

ćerka mitradojenje bebedojiljejelena dinčić.milan dinčić dinčanovinarkaselfitop_slider