SADA SAM SREĆNA ŽENA: Dragana Mirković iskreno o životu nakon razvoda od Tonija Bijelića

Dragana Mirković nedavno je nakon dve decenije stavila tačku na brak sa Tonijem Bijelićem, a najveća podrška su joj deca Manuela i Marko.

Dragana je održala dva koncerta u Zagrebu, a pevačica ne krije da joj upravo druženje sa publikom pomaže da prođe kroz težak period.

- Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi znači najviše na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela, pa moji fanovi, moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna - rekla je Dragana i dodala:

- Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda, vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo, uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje snagu da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena.

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, pevačica Dragana Mirković, dobila je posebnu nagradu, a sada je otkrila da ova nagrada za nju ima posebnu vrednost:

- Za mene smatraju da sam pevačica sa najviše nagrada svih vremena. Ova nagrada je pokazatelj i uspeha i dugotrajnosti i očuvanje celog jednog žanra. Ponosna sam i srećna i jako mi se lepe stvari dešavaju.

Izvor: Blic.rs/Extra FM
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

dragana mirkovićrazvodToni Bijelićtop_slider