ZAČINITE JANUARSKE NOĆI: Šest najboljih seks poza za praznike

Da li ste u potrazi za pozama kojima ćete začiniti seksualni život tokom praznika?

Neke od njih su vam možda i svakodnevica, a ako nisu, svakako ih isprobajte ove zime. Budite raspoloženi ove sezone i u prazničnom duhu odvedite svoju bolju polovinu u spavaću sobu i jednostavno se zabavite novim pozama i potezima! Uz to, malo mašte, novih igrica i seksi kostima koje će dočarati duh praznika, nikad nisu isključeni. Donosimo vam neke ideje za duge zimske noći...

1. Zvončići

Žena na muškarcu sa okrenutim leđima. Poza koju malo ko nije probao. Ako je ne praktikujete baš često, možda je upravo ovo pravo vreme za to. Poza je savršena iz razloga jer žena ima prednost zbog toga što može da kontroliše tempo kako se kreće na muškarcu. Njima to daje dodatni užitak, a raspali ih vaše kretanje na njima.

2. Jahač

Muškarac na kolenima, a vi ispred njega isto na kolenima okrenuti leđima. Poduprite se rukama, a on se mora naginjati nad vama od pozadi. Rukama može da vas obgrli i stvori jači pritisak prilikom odnosa. Ovo je jedna od poza gde žene mogu da postignu vrhunski orgazam upravo zato što muškarac ima mogućnost da dodiruje njihov klitoris tokom odnosa. Nekim ženama ova poza ne odgovara jer je smatraju ponižavajućim, ali to je stvar volje i ličnih afiniteta.

3. Jedno nasuprot drugom

Izvrsna poza za malo maženja ili predigru. Legnite jedno nasuprot drugog na krevet, noge savijte u kolenima i međusobno ih isprepletite. Približite se jedno drugome toliko da možete da dodirnete potkolenice. Poza nije jednostavna kao što se čini, ali uz malo vežbe može biti savršena za isprobavanje nečeg novog.

4. Žena na njemu

Klasična poza koju mnoge žene obožavaju. Odlična za postizanje orgazma i preuzimanje kontrole. Jednostavno postavite muškarca na ivicu kreveta i sedite na njega. Vi kontrolišete ritam, a on ima slobodu da vas dodiruje.

5. Silazno

Poza u kojoj obgrlite muškarca nogama. Nakon toga se samo lagano spustite zadnjicom prema dole, ali toliko da ste još uvek dovoljno blizu jedno drugome. Tako možete zajednički da postignete ritam i tempo koji vam odgovara. Za ovu pozu potrebni su snažni pokreti, ali je pozitivna zbog toga što se većinu vremena držite zajedno i blizu.

6. Preglednost za njega

Poza u kojoj vi ležite sa podignutim nogama u vazduhu. On kleči ispred vas, a vaše noge stavlja na svoja ramena i tako kontroliše ritam. Žena je u prednosti zbog minimalnog kretanja, dok muškarac ima mogućnost da na ovaj način pogodi G tačku.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

dodirig tačkajahačnova godinaorgazampoze u seksuprazniciseksseks pozeseksualni životstrast