NUDE MI PO NEKOLIKO HILJADA EVRA ZA SEKS: Ljuba Pantović progovorila o nepristojnim ponudama koje dobija

Bivša učesnica "Zadruge" i fitnes instruktorka Ljuba Pantović priznala je da je čak šest puta odlazila pod nož kako bi uvećala grudi, i za te intervencije dala je 25.000 evra.

- Šest puta sam operisala grudi i konačno sam zadovoljna. Koštalo me je 25.000 evra, ali ne žalim. Operacije sam sama finansirala jer ne dozvoljavam da mi iko išta plaća. Ne bih podnela da neko ide okolo i priča da mi je kupio grudi - rekla je Ljuba i otkrila da od kako se "doterala" nepristojne ponude samo pljušte.

- Nude mi i pare za intimne odnose, i to po nekoliko hiljada evra. Ja se sa takvima sprdam, pa odgovorim: "Alo, bre, klošaru, pa neću ja za 5.000 evra ni da ustajem iz kreveta", a on poveća cifru na 7.000, pa na 10.000 evra. Jedan muškarac mi je napisao: "Sram da te bude, tebi je to malo para?!". Eto, tako leče komplekse, misle da sve mogu da kupe. Dođe mi da napišem: "Kupi mi kuću u centru Beograda i tvoja sam". Tada bih dobila blagoslov i od roditelja i od prijatelja! Naravno, šalim se - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic/Instagram

estetska operacijaljuba pantovićnepristojna ponudaseksuvećanje grudiZadruga