U TOJ ZEMLJI NEVIN ČOVEK LAKO NADRLJA: Romana Panić tvrdi da je imala bolje uslove u australijskom zatvoru nego Novak u hotelu

Romana Panić kaže da je ona u Australiji bolje prošla od Novaka Đokovića, iako je zbog pljačke bankomata završila u zatvoru.

Pevačica je sredinom 2020. godine uhapšena u Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa.

Zbog toga je provela tri meseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju poslednjih nekoliko dana preživljava najbolji svetski teniser.

- Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja - počinje Panićeva i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

- Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas - rekla je ona.

Izvor: Informer.rs/Kurir.rs
Foto: romana_panic/Instagram

australijadeportacijanovak đokovićpevačicaromana panićsrpski teniserzatvorska kazna