PEVAČ U ŠOKU: Željko Šašić prokomentarisao ljubavnu vezu ćerke Sofije i Duška Tošića

Prethodnih dana u domaćim medijima pojavila se vest da je nekadašnji fudbaler Duško Tošić nakon skandala sa suprugom Jelenom Karleušom, otpočeo ljubavnu vezu sa Sofijom Šašić.

Njen otac, pevač Željko Šašić, navodno je potpuno odlepio kada je čuo da je njegova ćerka u vezi sa Tošićem.

- Ajde bre bežite, pustite me! Kakav bre komentar? - vikao je Željko, nakon čega je novinarima spustio slušalicu.

Sofija je u žižu intersovanja dospela zbog tajne veze sa fudbalskim menadžerom Duškom Tošićem koji je u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom. Sofija i petnaest godina stariji Duško već nekoliko meseci održavaju tajnu vezu, a za to je saznala čak i njegova supruga, popularna pevačica:

- Duško je tvrdio Sofiji da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko meseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa celom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova - rekao je za "Alo!" izvor blizak paru.

Inače, Sofija je dugo sa ocem bila u lošim odnosima. U jednom periodu je čak želela da uzme prezime svog očuha Ace Lukasa i da se preziva Vuksanović. Upućeni kažu da će njena nova ljubav loše uticati na odnos sa Željkom, koji je i onako na klimavim nogama.

Takođe, pojavile su se i spekulacije kako je na ovu vest reagovao Aca Lukas, bivši muž Sofijine majke, Sonje Vuksanović.

Izvori tvrde da pevač odbija da poveruje u ovu priču.

- Sofija i Lukas imaju fenomenalan odnos, iako on više nije u braku sa njenom majkom. Pastorka ga je uvek gledala kao drugog oca, često je njemu poveravala svoje tajne, ali mu za vezu sa Duškom nije rekla. Zbog toga je Lukas ubeđen da je reč o tračevima i izmišljotinama. On odbija da poveruje da su Duško i Sofija zajedno - kaže izvor blizak Lukasu.

Izvor: Informer.rs
Foto: sophiasasic/Instagram

aca lukasduško tošićjelena karleušasofija šašićželjko šašić