BRAT I SESTRA KONAČNO ZAJEDNO: Igor Kojić uživa sa Natašom u Americi

Nakon nedavnog razvoda od hrvatske pevačice Severine Vučković, osmeh se ponovo vratio na lice fudbalskog menadžera Igora Kojića, a za to je zaslužna njegova sestra Nataša.

Nataša, ćerka pevača Drgana Kojića koja već dugi niz godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je najpre studirala, a potom i pokušala da ostvari muzičku i glumačku karijeru, pozirala je sa svojim mlađim bratom koji joj je došao u posetu.

- Sestra - napisao je Igor pokraj fotografije sa starijom sestrom.

Tridesetsedmogodišnja Nataša više od deset godina nije dolazila u Srbiju, a pre nekoliko godina brat joj je takođe bio u poseti i to u društvu tadašnje supruge.

Inače, Nataša Kojić Taša pre dve decenije otpočela je muzičku karijeru u Srbiji, da bi potom digla ruke od mikrofona, upisala prestižni univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama i ostala da živi u Los Anđelesu. Zbog problema sa papirologijom ona ne može da se vrati u Srbiju, ali je, kako kaže, sa članovima svoje porodice svakodnevno u kontaktu.

Budući da zbog pandemije koronavirusa Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja duže od dve godine nisu posetili naslednicu, nema sumnje da Nataši ovaj susret sa bratom veoma prija.

Autor: Nadlanu.com
Foto: igorkojic/Instagram

dragan kojić kebaigor kojićnataša kojićolja kojićseverina vučkovićtop_slider