GURAMO DALJE SAMI: Goga Sekulić progovorila o životu sa sinom nakon razvoda od Uroša Domanovića

Pevačica Goga Sekulić nedavno je stavila tačku na brak sa Urošem Domanovićem, a kao glavni razlog za ljubavni brodolom navela je daljinu.

- Prosto ta neka daljina. On je u Švajcarskoj, a dete je u Beogradu. Iz nekih naših ličnih razloga koje ne želimo da iznosimo moralo je tako da bude. Nit je meni lako da budem sama sa detetom, nit je njemu lako da bude tamo sam. Da ne bi dolazilo do nekih rasprava, tenzije i loše atmosfere zarad sreće našeg sina mi smo odlučili da ostanemo prijatelji - istakla je pevačica.

Dodala je da je jako teško bilo reći roditeljima, s obzirom da se niko u njenoj familiji nikad nije razveo.

- Negde je realno bilo da će to da se desi, a sa druge strane nije ni lako. Posebno treba reći roditeljima, manje više šta će ko da kaže, ali s obzirom da su moji 50 godina u braku i da se niko nije razveo u familiji, eto izgleda da sam ja izrod - rekla je pevačica.

Pevačica je takođe dodala da su u veoma dobrim odnosima i da su čak bili u istoj kući tokom letovanja i ponašali se kao familija.

- Ako dete živi sa majkom negde i pripada da bude i majka staratelj, a otac da ga viđe kad god poželi. Mi nismo imali problem, jer smo iako smo se dogovorili tokom leta da nemamo ništa emotivno, bili zajedno na letovanju i u istoj kući na moru i funkcionisali smo kao familija - rekla je pevačica.

Ne smeta joj da Uroš nađe nekog, već je samo zanima kakva će ta osoba biti prema njenom sinu.

- Taj neko ako se bude pojavio da bude dobar prema našem sinu i ništa me drugo ne zanima - istakla je pevačica.

Goga je stakla da ne razmišlja o novoj ljubavi.

- Ne razmišljam o tome, ja uživam sa svojim sinom. Mnogo sam srećna, vraćam se da radim, Vasilije raste i ne čuva ga dadilja više, već baka i deka. Guramo tako sami i lepo nam je - rekla je pevačica.

Izvor: Alo.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

goga sekulićrazvodUroš Domanović