Stanojević: Zasluženo smo pobedili!

"Utakmica nije trebalo ni da počne, jer igrači Vojvodine nisu želeli da izađu na teren punih 20 minuta, a po pravilima jedna ekipa se čeka 15 minuta. Očigledno je da se sa pritiscima krenulo i pre početka utakmice, a pravo pitanje je zbog čega delegat nije nama dozvolio da izađemo na teren", rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih kaže da je već tada upozorio da se utakmica neće završiti ako Partizan bude vodio.

"O suđenju ne želim da govorim, ali svi znamo da su se na prvenstvima sveta golovi postizali i rukama, pa niko nije napuštao teren. Voleo bih da se ti ljudi malo bore za srpski fudbal. Ovde nam sve osporavaju, ali je činjenica da stalno igramo Ligu Evrope i Ligu šampiona, a oni u tim takmičenjima ne mogu da prođu ni predkola. Ko im tada smeta da nešto urade", zapitao je Stanojević.

Trener Vojvodine Zoran Milinković nije želeo da daje izjave po završetku utakmice, jer je to bio stav rukovodstva kluba, a sportski direktor Novosađana Miodrag Pantelić kratko je izjavio da je sudija Slobodan Veselinović direktno odlučio pobednika.

Poprtparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković rekao je da utakmica nije prekinuta, već je sudija Veselinović, u skladu sa pravilima, odsvirao kraj, jer jedna ekipa nije bila na terenu pet minuta.

Do najvećeg skandala u istoriji našeg fudbala došlo je samo tri dana uoči otvaranja nacionalne Kuće fudbala u Staroj Pazovi. Kako je najavljeno, toj svečanosti će prisustvovati predsednici Međunarodne fudbalske federacije i Evropske fudbalske unije Sep Blater i Mišel Platini, koji će sigurno imati dosta pitanja o onome što se večeas dešavalo u Beogradu

aleksandar stanojevićfk partizanfk vojvodinalav kup