OBORILA SAM MAMIN REKORD: Anastasija Ražnatović sumirala utiske nakon spektakularnog nastupa u Parizu (VIDEO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida petogodišnje ljubavne veze sa biznismenom Đorđem Kuljićem posvetila se muzičkoj karijeri.

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović tokom vikenda održala je svoj prvi nastup pred pubikom u Parizu, a danas je sa fanovima na društvenoj mreži Instagram sumirala utiske.

Uz video snimak nastupa sa plesačima, dvadesettrogodišnja brineta pohvalila se da je oborila rekord kluba po posećenosti koji je do sada držala njena popularna majka.

- Ćao dragi moji! Eto i mene da se oglasim nakon što su se malo slegli utisci. Želim pre svega svima da se zahvalim koji su bili i na ovom predivnom iskustvu i za mene fenomenalnoj večeri prepunoj pozitivne energije! Goreli smo! Jako mi je drago da vam kažem da smo oborili rekord kluba koji je do skoro držala ni manje ni više nego moja mama Ceca Ražnatović. Kao što sam rekla i na nastupu "hajde da ostanemo u krugu porodice"! Sve u svemu, nastavljamo dalje još jače i bolje! Hvala svim mojim saradnicima i prijateljima koji su doprineli da sve izgleda savršeno - napisala je Anastasija.

Nakon ćerkine objave oglasila se i njena majka i kratko poručila:

- Preponosna!

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

anastasija ražnatovićceca raznatovicnastupnastup u parizusvetlana ceca ražnatovictop_slider