OVO JE VEOMA STRESNO I MUČNO ZA SVE: Završeno suđenje Mirjane Antonović i Miroslava Ilića, čeka se odluka suda

Pevač Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović danas su imali ročište. Mirjana je po izlasku istakla da je pod velikim stresom.

- Kada budu doneli odluku suda, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom - rekao je Mirjanin advokat.

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - izjavila je Mirjana nakon ročišta.

Mirjana i Miroslav su sa svojim advokatima pojavili na ročištu, a Ilić po dolasku nije skidao osmeh sa lica i sve vreme se dogovarao sa advokatom. Mirjana je pre ulaska istakla da se njoj i sinu Devinu smučilo sve ovo:

- Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo - rekla je kratko Mirjana.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Mirjana Antonovic/Facebook

Devin AntonovićdnkMirjana Antonovićmiroslav ilićočinstvopevač narodne muzikezavršeno suđenje