ŽAO MI JE, IDEMO DALJE: Marko Janjušević Janjuš uživao u društvu ćerke Krune i otkrio pravu istinu o diskvalifikaciji iz "Zadruge 5" (FOTO)

Otkako je 4. aprila diskvalifikovan iz rijaliti šou-programa "Zadruga 5", Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da intrigira javnost.

Mnogi se pitaju koji je pravi razlog koji je naveo popularnog košarkaša da razvali ogradu imanja u Šimanovcima i pobegne iz rijalitija.

Otkako je izašao iz Bele kuće, mediji su pisali da se pomirio sa bivšom suprugom Enom, ali i da je viđen u društvu bivše devojke Maje Marinković sa kojom je imao veoma turbulentnu vezu koju su obeležili brojni skandali.

Janjuš se danas oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i odlučio da konačno otkrije razlog diskvalifikacije.

- Hvala svima koji ste me javno i tajno podržavali svih ovih meseci, jednostavno dosta poruka dobijam da li je namešteno što sam izašao i da li su me izbacili namerno. Sada ću iskreno odgovoriti. Sam sam se odlučio za izlazak i ja sam kriv. Što se tiče produkcije i ove sezone, za njih ne mogu da kažem nijednu ružnu reč, kakvi su bili prema meni... Mogu samo najbolje, iskreno je tako. Sam sam kriv i to je to... Žao mi je zbog vas, jer stvarno ne mogu da verujem koliko ljudi me voli i koliko je moja podrška bila tu za mene, al' to je život, idemo dalje - napisao je Janjuš u okviru objave.

Foto: mali_janjus/Instagram

Nakon što je fanovima objasnio razlog izlaska iz "Zadruge", bivši košarkaš pokazao im je kako provodi dan. Marko je nasmejano pozirao u najlepšem društvu, društvu svoje ćerke Krune, od koje se ne odvaja posle bekstva iz rijalitija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mali_janjus/Instagram

diskvalifikacijajanjusKruna Janjuševićmarko janjusevic janjusZadrugazadruga 5