TEK SAD NISAM MIRNA: Sandra Afrika oglasila se posle incidenta u restoranu, nepoznati napadač uhapšen

Sandra Afrika napadnuta je u jednom restoranu u Beogradu. Manijak, koji je progoni već duže vreme, joj je poručio da će je "zaklati" ako mu se ne javi, a danas je došao i pratio pevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a večeras je pomenuti muškarac uhapšen, dok je Sandra Afrika iznela više detalja.

- Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?". Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već... - kazala je potresena pevačica.

- Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna - dodala je Sandra za "Blic".

- Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali - pričao je izvor za "Kurir".

Sandra je ispred policijske stanice večeras bila bez šminke, prebledela, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se videti zabrinutost.

- Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio - rekao je njen menadžer danas.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

atraktivna pevačicanapadnuta u Beograduoglasila sepolicijasandra afrika