NISU SVI ZA DUGE VEZE: Kada horoskopski znaci prekidaju ljubavnu romansu?

Bikovi su u vezi dosta sumnjičavi, pa neće lako pustiti svakoga da im se približi, Lavovi su monogamisti, ali ih može zadržati samo neko kome bezuslovno veruju. U nastavku teksta saznajte kada znaci Zodijaka prekidaju ljubavne veze.

Ovan

U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog ko im predstavlja izazov.

Bik

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Bik se neće vezati za bilo koga, ali koga puste blizu sebe, nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako to ne funkcioniše, sigurno će varati partnera. Međutim, partneru nikada neće priznati prevaru niti ga ostaviti.

Blizanci

Blizanac će vas naterati da vi njega ostavite. Pripadnici ovog znaka veoma su odani i ne vole da ostavljaju, ali svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi.

Rak

Ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Ipak, Rakovi mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su uvek verni.

Lav

Vole kratko, ali slatko. Obično su oprezni kod ulaska u vezu, te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, sanjarski. U njihovoj prirodi je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze često traju godinu do dve. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neko kome potpuno veruju.

Devica

Praktična Devica ostaje dok god je emotivno ispunjena. Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da dugo budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Device će se skrasiti u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Vaga

Bez prijateljstva za Vagu nema ni veze. Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu da ugroze opstanak veze. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova horoskopa. Budući da su vrlo hrizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se s jako puno izazova i ljubomore. Zbog izliva ljubomore najčešće završavaju veze, a skrasiće se s partnerom koji je siguran u sebe i u kog mogu imati potpuno poverenje.

Strelac

Traži vezu koja potstiče njegovu slobodu. Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vezuju i u ljubavnim željama su neumorni, a skrasiće se s partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Strelci su skloni prevarama, u sličaju da do toga dođe, dobro će ih sakriti i praviti se kao da se ništa ne događa.

Jarac

Očekuju apsolutnu vernost. Vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, a u slučaju da to učine, znači da misle kako bi to moglo da traje za ceo život. Od svog partnera očekuju podršku i vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah vas otpisati iz života. Dobar seks i deca Jarca drže u odnosu za ceo život.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi su poprilično nemirni i teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Vodolijama je raznolikost omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to brzo puca ako moraju previše da se prilagođavaju. Skrasiće se samo sa partnerom s kojim im nikad neće biti dosadno.

Ribe

Oni su najverni znak zodijaka. Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje potpune vernosti i odanosti i da mogu, rado bi bili s jednim partnerom za ceo život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni. Ribe će prekinuti vezu tek nakon što nezadovoljstvo i nakupljene frustracije više ne budu mogle da drže u sebi.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskopljubavparprevararaskidromansaveza