PUTUJ I NE BRINI, ŽIVEĆEŠ U SVAKOM OD NAS, DOK DIŠEMO: Nikolina Pišek oprostila se dirljivim rečima od supruga Vidoja Ristovića (FOTO)

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je u Beogradu u 44. godini i za sobom ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i ćerke Unu Sofiju i Mateu iz prvog braka.

Iznenadni odlazak istoričara šokirao je javnost, a nakon što su juče objavljeni nalazi obdukcije koji su pokazali da je do smrti došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, oglasili su se članovi njegove porodice.

Nakon oca Viktora Ristovića i ćerke Matee, oglasila se i hrvatska voditeljka koja se oprostila dirljivim rečima od pokojnog supruga.

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini... - napisala je Nikolina uz zajedničke uspomene.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

dirljiva porukahrvatska voditeljkanikolina pišekoglasila seoproštajna porukapreminuo Vidoje Ristovićtop_slidervidoje ristović