MENJAM PELENE, BRIGA O BEBI NIJE SAMO POSAO MAJKE: Andrija Milošević iskreno o roditeljstvu i nasledniku Relji

Popularni glumac Andrija Milošević uživa u ulozi oca, menja pelene i obavlja sve "slatke" obaveze oko naslednika Relje i pomaže svojoj partnerki, glumici Aleksandri Tomić.

- Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno - rekao je Andrija.

- Daleko sam od onog tipa kao sad "majka sve radi, a ti ništa". Ne, mislim da sve treba da bude pola-pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drugačije ne priznajem - naveo je Milošević.

Andrija ističe da ga je nabolje promenilo to što je postao otac i da je najvažnije za vaspitanje ono što se priča deci.

- Nabolje me je promenilo to što sam postao otac! Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti - ispričao je glumac.

- Mnogo je važno da su nam deca živa i zdrava i ono što poručujemo deci pravo, to je ono što nam sada treba. Da nam deca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koje ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lepa i oslobađajuća. Šta ćemo reći deci, to je najvažnije - naveo je Milošević.

S obzirom na to da je deci na internetu sve dostupno, novinari su Andriju pitali da li će svog sina Relju uskratiti Jutjuba, društvenih mreža ili će ih koristiti uz kontrolu.

- Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: "Vidi kako je grozno što je sve dostupno deci", s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu - rekao je Milošević i dodao:

- Stvari se menjaju, svet se menja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao Amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. veka i živiš tradicionalan način život, a ko je spreman na to, to su retki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

aleksandra tomićandrija miloševićRelja Miloševićroditeljstvo