KAFANA MI POSTAJE DRUGA KUĆA: Dragana Katić iskreno o sinovima koji su se osamostalili i životu bez njih

Voditeljka Dragana Katić nedavno je posetila sina Bobana Živanovića koji je na studijama u Nemačkoj.

Naime, voditeljka je ispričala kako se osećala kada su se videli nakon više meseci i kako podnosi činjenicu da će njen naslednik ostati u Nemačkoj da živi.

- Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca požele, i da su uspešna u tome što rade, i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno... Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca tako da mi je to bio pravi tajming da odem jer ne bih više izdržala - ispričala je Dragana Katić za "Grand news".

Voditeljka je otkrila i kako se nosi sa time što će i drugi sin Bojan verovatno uskoro poželeti takođe da se osamostali i ode.

- Nemam ja taj problem... Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima... Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća - rekla je ona kroz smeh.

Izvor: Alo!
Foto: dragana_katic/Instagram

boban Živanovićbojan Živanovićdragana katićnemačka