TRAŽI OD NJEGA 200.000 EVRA: Tamara Đurić tužila hirurga koji joj je uništio nos

Popularna starleta Tamara Đurić otkad se pojavila na domaćoj sceni ne prestaje da intrigira javnost svojim izgledom u koji je do sada uložila mnogo novca. Naime, ona je do skoro bila na meti kritika zbog svog nosa koji podseća na nos Majkla Džeksona, što joj se nimalo nije dopadalo.

Poznata tridesetdvogodišnja starleta se pre izvesnog vremena pojavila na televiziji i otkrila gledaocima da joj je turski hirurg uništio nos, i da nije zadovoljna svojim izgledom, ali i da je sama uvidela da njen nos podseća na nos legende pop muzike.

Tamara je, osim duševnog bola koji je pretrpela, imala i vidljive posledice ove loše intervenicije. Ona tvrdi da je molila turskog hirurga da joj "popravi" nos, ali da joj je on tražio da se tim povodom nekoliko puta vide, što ona nije to želela.

Kako Đurićeva nije imala nameru da se viđa s njim jer je čula da Turčin redovno ima intimne odnose sa svojim pacijentkinjama, odlučila je da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a da Turčina tuži:

- Tamara je imala ozbiljan životni problem, platila je ogromnu sumu novca da bi joj hirurg sredio nos, a iz bolnice je izašla kao Majkl Džekson, zbog čega ga je molila da je ponovo operiše. Tu priču svi znate, a sada je odlučila da svoju duševnu bol naplati. Kada je svoje lice dovela do željenog izgleda podnela je tužbu protiv tog hirurga i od njega potražuje da joj isplati 200.000 evra. Ovo je verovatno najveća suma novca koju neko iz Srbije potražuje, ali ona smatra da je ono što je preživela ništa naspram te sume - izjavio je izvor blizak Tamari, dok je Đurićeva sve potvrdila:

- Tačno je da sam ga tužila i nemam nameru da odustanem - kratko je potvrdila Tamara.

Izvor: Kurir.rs/Informer.rs
Foto: tamarastar89/instagram

operacija nosastarletatamara djurictužba