OBRATITE PAŽNJU NA NJIH: Poštujte četiri pravila ako tražite partnera za ceo život

Želite ljubav, stabilnost i odanost? Tragate za muškarcem ili ženom koji/koja će da ispuni sve vaše snove i povede vas u nezaboravnu životnu avanturu? Nema tu neke preterane filozofije, sasvim je jednostavno. Uvek vodite računa da poštujete ova četiri pravila. Ukoliko želite da pronađete osobu koja vam u potpunosti odgovara i sa kojom možete da planirate budućnost potrebno je da dobro pripazite na sledeće:

Pravilo broj 1

Od samog početka sve mora da bude jednostavno. Od momenta kada se upoznate sa nekim sve treba da bude jednostavno i lako. Ako osetite da toj osobi možete da kažete sve, ako osetite da sa njim ili njom bez stida možete da idete i do toaleta onda je to – to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu!

Pravilo broj 2

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše. Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se konstantno menjate, prilagođavate, radite stvari, koje vam ne prijaju. Pre ili kasnije će vam dosaditi taj odnos. To može da bude veoma zamorno. Ako morate stalno iznova i iznova da se dokazujete partneru – on nije za vas. Tražite dalje.

Pravilo broj 3

Veza mora da donese radost! Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bežite odmah! Ako zbog njega ili nje patite i plačete ili se konstantno nervirate, to nije vaš idealan partner sa kojim želite da provedete život. Takav život jednostavno nije normalan.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promena nikad neće doći.

Pravilo broj 4

Ako vas partnerove reči konstantno i dugoročno rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite od njega. Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete da se okrenete kada vam je teško na poslu ili kada imate određene probleme. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša!

To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

Izvor: Ultra.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

idealan partnerljubavpartnerprava ljubavpravilaveza