ZALJUBLJEN U BIVŠU ŽENU POZNATOG FUDBALERA: Žika Jakšić konačno progovorio o 10 godina mlađoj devojci

Veza Žike Jakšića sa poznatom beogradskom advokaticom danima puni novinske stupce, a voditelj je konačno potvrdio navode i progovorio o novoj ljubavi.

On je istakao da je u životu svakog čoveka uspeh veoma poželjan, ali da je najvažnije pronaći balans, biti emotivno ispunjen i srećan, u šta se i sam uverio.

- Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako menaš tu vrstu emotivne podrške, nemaš zatvoren emotivni krug i nisi stabilan, nikakav novac i uspeh ne važe, jer u suštini onda nisi izbalansiran kao osoba - istakao je Žika i objasnio koliko je emotivni balans bitan.

- U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi, da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi vratili taj unutrašanji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo neizbalansirani - dodao je.

Da je na sopstvenoj koži osetio emotivnu neravnotežu priznao je i sam u emisiji "Nikad nije kasno", a u znak novog ljubavnog balansa ove nedelje poneo je crveni sako.

- Ja sam se izbalansirao i ovaj crveni sako je simbol ljubavi. Ja sam promaju koju sam imao u tom krugu zatvorio, tu rupu sam zatvorio, pa mi više promaja ne duva ni po srcu, ni po glavi. I sad lepo pričam, smiren sam i to traje već neko duže vreme, čak sam i piće batalio, ima jedno sedam, osam meseci - pohvalio se u svom stilu i nastavio:

- Da bi ste to uradili potrebno je da čovek bude izbalansiran jer oni koji nisu, tu emotivnu rupu popunjavaju tako što loču alkohol za astalom. To govorim o onima što preteruju, oni nisu emotivno izbalansirani.

Inače, Tijana Mijailović je bivša supruga fudbalera "Crvene zvezde" Nikole Mijailovića sa kojim iz braka ima sina. Žika već dva meseca uživa u ljubavi sa advokaticom koja je više od deset godina mlađa od njega.

Izvor: Grand online
Foto: zika.jaksic/Instagram

nikad nije kasnonikola mijailovićtijana mijailovićžika jakšić