O ČEMU MAŠTAJU: Pet najčešćih ženskih i muških seksualnih fantazija

Većina parova ima "tajni" popis omiljenih seksualnih fantazija koje bi želeli da isprobaju, barem jedanput... Dok žene pale erotične filmske scene, muškarci sanjaju o seksu u troje...

U nastavku teksta pogledajte listu top pet ženskih i muških fantazija tokom seksualnog čina.

Top pet ženskih fantazija:

1. Realizacija omiljene scene seksa iz filma

Većina parova želi da začini svoj seksualni život, pa neretko pribegavaju i želji da odglume omiljenu scenu seksa iz erotičnih filmova. Scenu koja se nalazi na velikom filmskom platnu žele da realizuju i u krevetu.

2. Seks na plaži

Ovaj vid seksualnog iskustva diže adrenalin i uzbuđenje kod žena, jer je ovo, pa može se reći, zabranjeno mesto gde ima puno ljudi, a seksulani čin nije dozvoljen. Međutim, ukoliko uspete da zadovoljite svoju partnerku na javnom mestu, biće vam i više nego zahvalna.

3. Više orgazama tokom seksa

Četiri seksualna položaja naučno dokazano pogoduju ovoj želji. Tehnika koja uključuje rotaciju, podizanje ili spuštanje karlice tokom seksa i te kako funkcioniše. Takođe, pomaže i "ljuljanje" gde je žena na vrhu i kreće se napred-nazad, koristeći plitke pokrete kojima kontroliše dubinu penetracije muškog polnog organa. Više od 75 odsto žena ne doživljava orgazam samo od penetracije, pa im pružite "ruku pomoći" ili seksualnu igračku.

4. Tantrički seks

Tantrički seks je jedan način da povećate napetost i intimnost, ali i da se na dubljem nivou povežete sa svojim partnerom kako biste uživali u boljim i dužim orgazmima. Preporučuje se da nekoliko puta nedeljno, pre spavanje, vežbate ovaj vid seksualnog čina sa svojom partnerkom.

5. Vezivanje - dominacija

Ovaj vid zabave pomaže da se neizvesnost i napetost poveća među partnerima, ali da se međusobne strasti prodrmaju. Ovde će vam biti potrebne igračke za seks, ali i dosta strasti.

Top pet muških fantazija:

1. Seks sa poznatom osobom

Većina muškaraca je pokazala interesovanje da mašta o seksu sa poznatom osobom iz raznih sfera umetnosti. Zbog toga često traže od svojih partnerki da se preruše u slavnu ličnost iz radoznalosti.

2. Seks u troje

Ukoliko vaša partnerka nije raspoložena za ovaj vid seksulanog iskustva, postoje pametni načini na koje možete "odglumiti trojku". Otvorite prozor i tako simulirajte seks u troje dok vas drugi gledaju.

3. Seks sa strankinjom

Normalno je da maštate o drugim ljudima i to nužno ne znači da u vašoj vezi nešto nije u redu. Više od 80 odsto žena i 98 odsto muškaraca priznaje da u krevetu razmišlja o nekom drugom osim o svom partneru.

4. Seks s prvom ljubavlju života

Veoma lako možete da se prisetite lepih i bezbrižnih dana, ali ne zaboravite da seks s bivšim verovatno nije bio toliko dobar kao što ga se u tom trenutku prisećate. Predlažemo da svoju energiju usmerite na trenutnog partnera.

5. "Prljavi vikend"

Većina oženjenih muškaraca obožava ovu fantaziju sa svojom ženom. "Prljavi vikend" kada deca nisu u kući, a neophodno je da ona budu van vašeg domaćinstva kako biste uživali, to je prava zabava za roditelje koji žele da imaju zabavu za sebe bez dece.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

najčešće seksualne fantazijepartnerseksseks na plažiseks u trojeseksualne fantazijeseksualne maštarije