SAMO ZA ODVAŽNE: Četrnaest ideja za vrele sastanke koji će začiniti vašu vezu

Svaki dan sa vašom voljenom (ili voljenim) treba da bude poseban i ispunjen slatkim i posebnim osećajem romantike, a malo dodatnog ljubavnog začina čini čuda za svaku vezu. Nemojte oklevati da isprobajte ove ideje za vrele izlaske... Reč je o vrućim tuševima, goloj kuhinji, seksi filmovima i o još mnogo toga. Isprobajte sledeće ideje i vi i vaš partner nećete biti razočarani.

Vrelo tuširanje

Topli tuš je lep i lak način za početak. Zgrabite svog partnera i uskočite u toplu vodu. Pustite lagane pesme u pozadini i očistite se... ili igrajte prljavo.

Penušava kupka uz sveće

Ako imate kadu, napunite je mehurićima, esencijalnim uljima i solju za kupanje, a možete čak i da pospete latice ruže. Zapalite sveće, sipajte vino u čaše i uživajte u romantičnoj atmosferi.

Igranje uloga u baru

Pretvarati se da ste stranci, koji se sastaju u baru je super seksi - posebno ako ste neko vreme bili van igre za samce. Možete biti bukvalno bilo ko, koriste svoju maštu!

Nosite oskudno donje rublje i gledajte seksi filmove

Ostavljamo na vama da tumačite "film" na koji god način želite, sigurno ćete se zajedno zabaviti.

Pružite jedno drugom senzualne masaže

Upalite sveću, uzmite svoje najbolje ulje za masažu i naizmenično se masirajte.

Igrajte prljave igre

Strip poker, kartaške igre za odrasle, istina ili izazov... Mogućnosti su beskrajne. Najbolji deo? U ovim igrama nema gubitnika, samo pobednika!

Čitajte seksi knjigu

Neka zavodljive reči pripovedača oslikavaju eksplicitne slike u vašim umovima. Pogledajte koliko dugo možete da izdržite, a da priča ne zaživi u vašem krevetu - suzdržavanje će biti tako vredno toga.

Uradite "to" u javnosti

Malo se pomazite u autu na parkingu, u mračnoj sporednoj ulici, u praznom prolazu,... Zaista nema potrebe da budete izbirljivi. Uzbuđenje da budete uhvaćeni, učiniće da se ponovo osećate kao napaljeni srednjoškolci.

Idi u striptiz klub

Obucite svoj najseksepilniji veš i idite u lokalni striptiz klub. Dok ste tamo, odbacite sav vaš oprez i poručite nekoliko plesova u krilu - to će vas i vašeg partnera učiniti prilično zagrejanim jedno za drugo celu noć!

Probajte seksi vežbanje

Zajedničko vežbanje može biti vrlo vrelo i uzbudljivo. Pogledajte Strength of Seduction vežbe koje će vas naterati da se znojite - na seksi način.

Idite u hotel za vreme pauze za ručak

Izaberite radni dan koji neće biti krcat sastancima i rezervišite popodnevni odmor u obližnjem hotelu. Brzina i tajnovitost će učiniti da vam ovo iskustvo izgleda kao nešto vrlo nevaljalo.

Napravite desert... Goli!

Opcije su beskrajne - kolačići, kremovi, sladoledi... Za šta god da ste vi i vaš partner raspoloženi. Koristite glazuru koju god želite, ako vas uhvati zanos... Najvažnije - živite u trenutku i uživajte!

Isprobajte Bodi Peint

To vam je kao noć boje, samo što umesto platna, koristite tela jedni drugih. Oslikajte jedno drugo i vidite kuda vas vaša kreativna (i seksi) intuicija vodi. To je odličan način da se zbližite na zabavan način!

Organizujte seksi degustaciju vina

Kupite boce vina koje do sada niste probali i pripremite daske sa sirom u udobnosti sopstvene kuhinje... Naravno, ovu aktivnost radite goli.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

idejekupkeseksseks u javnostiseksualni odnosvreli sastanci