Krstajić: Problem u trouglu Vitese-menadžer- Raća

"Mi smo ponudu prihvatili, ostalo je da se realizuju tehničke stvari između njegovog menadžera i kluba. Čuo sam i medijske navode o interesovanju Rome za njega, ali ništa zvanično nije stiglo", rekao je Krstajić.

Današnja konferencija za novinare Partizana iskorišćena je i za predstavljanje novinarima novog člana odbrane, doskorašnjeg omladinca kluba Nikole Aksentijevića, koji će naredne četiri godine nositi crno-beli dres sa brojem 13.

Aksentijević će zauzeti mesto kraj desne aut linije u odbrani šampiona, iako je u omladinskim kategorijama igrao na poziciji zadnjeg veznog.

"I da me stave na gol pružiću sve od sebe. Imam tremu, igraću prvi put pred punim stadionom i pružiću 1.000 odsto mogućnosti kako bih i ja pogurao Partizan do pobede", rekao je Aksentijević o predstojećem dvomeču sa makedonskom Škendojim.

Pored Aksentijevića, odbrana osvajača duple krune bi narednih dana mogla da dobije još jednog člana, a to je brazilski štoper Luizao.

Mediji su navodili proteklih dana da su postojali pregovori sa defanzivcem italijanskog Empolija Linom Marcoratijem, ali je Krstajić rekao da "to nije igrač za Partizan".

fk partizanmladen krstajićradosav petrović