A TO NE IZGOVARA: Šta vaš muškarac želi da vi znate o seksu?

Kada ste u dugoj vezi, vrlo dobro poznajete drugu osobu i verovatno mislite da znate sve ono što ta osoba preferira u krevetu. Međutim, postoje neke stvari koje muškarci vole, a koje ponekad ne izgovaraju, jer se nadaju da ćete vi sami doći do tog otkrića.

ONI ŽELE KOMPLIMENTE

Svi znamo da žene žude za komplimentima, u i van kreveta, ali trebalo bi da imate na umu i da ih momci jednako priželjkuju. Dakle, kada se nađete u krevetu sa svojim voljenim, ne zaboravite da pohvalite njegovu muškost, performans i finalni užitak. Verujte nam na reč da će mu to dati krila i da će se još intenzivnije truditi oko vas.

ONI ŽELE DA VI NAPRAVITE PRVI POTEZ

Istini za volju, da čekaju žene da naprave prvi potez, muškarci bi imali seks vrlo, vrlo retko. Iz ovog razloga oni su na sebe preuzeli tu ulogu i najčešće su oni ta strana koja inicira intimnost. Međutim, ono što bi oni od svega najviše voleli je da ponekad vi budete ta koja će napraviti prvi korak. Ovim postupkom pokazaćete mu da i vi njega želite jednako koliko i on vas.

ONI ŽELE DA NEKAD VI POŽELITE SIROV SEKS

Nakon nekoliko godina veze, svaki par ima svoje omiljene položaje i zapravo nikad se nešto previše ne trudi da proba nešto drugo. Ali, činjenica je da nikad ne znate šta bi vam se moglo svideti dok ne pokušate nešto novo. Iako su predigra i maženje nakon seksa možda vaša norma, tu i tamo pokažite svom muškarcu da se u vama skriva lavica i da žudite za sirovim seksom. Dozvolite mu da pocepa odeću sa vas i bez mnogo uvoda stigne sa vama do vrhunca na kuhinjskom stolu ili u tuš kabini.

ONI ŽELE DA PRONAĐETE NJIHOVE EROGENE ZONE

Možda ne deluje tako, ali nije samo penis erogena zona vašeg muškarca. Na njegovom telu ima još mnogo osetljivih tačaka koje žude za vašim dodirima i poljupcima. Ako otkrijete te zone, vrlo lako ćete ga navesti da poludi za vama, a da čak niste ni posegnuli za njegovom intimnom regijom. Odvojite malo vremena da istražite njegovo telo, milimetar po milimetar.

ONI ŽELE DA IM OTKRIJETE SVOJE FANTAZIJE

Činjenica je da svaki muškarac ima svoje seksualne fantazije. Neki od njih će se usuditi da ih kažu svojim devojkama, ukoliko se osete dovoljno slobodno. Malo je reći da biste svog momka vinuli do zvezda da mu ispunite njegovu fantaziju. Ali, ono što bi on gotovo jednako želeo je da sazna šta je to u vezi sa seksom o čemu vi maštate.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

erogene zoneprvi potezseksseksualne fantazijesirov seks