SENA NA POSLU, SIMEON ŠEF: Ana Sević otkrila kako izgleda jedan dan u njenom porodičnom domu (FOTO)

Poznata pevačica Ana Sević majka je troje dece. Atraktivna brineta tokom braka sa kolegom Darkom Lazićem rodila je ćerkicu Lorenu, dok sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem ima naslednicu Senu i sina Simeona.

Atraktivna folkerka početkom marta na svet je donela svoje treće dete i od tada se u potpunosti posvetila odgajanju svojih mališana.

Tridesetšestogodišnja dama fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila je kako izgleda jedan dan u njenom porodičnom domu.

Naime, dok je osmogodišnja Lorena bila u školi, Ana je uživala u igri i druženju sa Senom, koja će u decembru proslaviti drugi rođendan i Simeonom koji je nedavno napunio sedam meseci.

Devojčica je sedela za svojim malim stolom okružena igračkama, a njena maja je fotografiju prokomentarisala rečima "težak rad", dok je mališan bio u šetalici, a Ana je preko njegovog lica napisala "šef".

Sevićeva, kao i do sada, nije pokazala lica Sene i Simeona, ali ako je suditi po njenim objavama, ona uživa u majčinstvu i odrastanju svoje dece.

Foto: anasevicofficial/Instagram
Foto: anasevicofficial/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

ana sevićDaniel Nedeljkovićdarko lazićLorena Lazićsena nedeljkovićSimeon Nedeljkovićtop_slider