PET NAJČEŠĆIH MISLI: Šta ženama prođe kroz glavu kad prvi put vide polni organ svog muškarca?

Nema muškarca koji nije makar jednom pomislio prilikom prvog intimnog susreta sa partnerkom šta li je u njenoj glavi kada je videla njegov polni organ.

Pojedini muškarci sa velikim samopouzdanjem jedva čekaju da vide njen pogled, drugi se pak stide i vode ljubav sa ugašenim svetlom, a ima i onih nesigurnih koji se oduzmu kada se prvi put skinu pred njom.

Ipak, postoje neka nepisana pravila šta ženama prvo prođe kroz glavu kada ugledaju partnerov penis.

Neobična boja

Zanimljivo, ali najvećem broju žena prvo prođe kroz glavu boja njegovog penisa, koja je obično, zbog uzbuđenosti drugačija od ostalih, penisu bližih delova tela.

Ne zna za makaze

Jedan broj žena nije naročito srećan kada oko partnerovog penisa primeti "šumu" i "neprobojan štit", pa im prođe kroz glavu da su zreli za makar malo šišanja.

Premali i preveliki

Ukoliko je partnerov penis premali u odnosu na prosečne, u njima se javi ili sažaljenje i briga kako se on nosi sa tim, ili se pak zapitaju da li je partner uopšte svestan da je "ispod standarda".

Ako je reč o prevelikom penisu, umesto početnog oduševljenja koje se javlja kod manjeg broja žena, veći deo njih obuzme strah kako će on stati u njih i da li će ih odnos boleti.

Mirisi, mirisi

Nema žene koja ne voli da kod muškarca primeti higijenu na visokom nivou. Ako je oko penisa i sa njim samim sve OK kada su mirisi u pitanju, dodatno će se uzbuditi, ali ako je higijena na niskom nivou, to je čak može odbiti. Ponekad i trajno.

Ala je lep

Najveći broj žena voli penis koji je blago zakrivljen i prosečne je veličine. Ako naiđu na partnera sa takvim polnim organom, jednostavno će se istopiti od sreće što će i muškarac odmah primetiti.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

mirispenispolni organseksveličina polnog organa