TELO RANIJE NIJE MOGLO DA IZDRŽI OVOLIKE SILIKONE: Sandra Afrika priznala da je po treći put uvećala grudi

Sandra Afrika nedavno se pohvalila novom pesmom, a sada i novim grudima, koje je znatno povećala. Pevačica je otvoreno pričala o trećem zahvatu, te da je sada došla do željene veličine. Pored toga, dotakla se i udaje, kao i muškarca iz Hrvatske, koji ju je napao u aprilu ove godine.

- Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi, ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam - rekla je pevačica, koja je otkrila da je slobodna žena.

- Slobodna sam. Nadam se da neće još dugo biti tako i da će se promeniti, ne može konstantno da bude loše. U spotu za novu pesmu sam probala da se udam, pa nije uspelo. To samo u pesmi kažem da ne želim brak, nije svaka pesma autobiografska. Želim naravno, i brak i da se ostvarim kao majka, to je prirodno i doći će jednog dana - istakla je Sandra, i osvrnula se na svekrve:

- Svi su me roditelji od svih momaka voleli, više nego što su me oni voleli.

Pevačica je u aprilu ove godine doživela veliki stres, kada ju je napao muškarac iz Hrvatske, koji ju je dugo uhodio.

- Nisam pažljivija, isto funkcionišem kao i pre, nema potrebe za obezbeđenjem. Taj period sam prevazišla, prošlo je, sleglo se. Tada mi je stvarno bio haos u glavi i plašila sam se mnogo više, bila sam pod lekovima tih nekoliko dana, ali nije bilo potrebe ni za kakvu pomoć. Kako vreme odmiče jednostavno zaboravljaš, život ide dalje - istakla je Sandra i dodala:

- On je prebačen u Hrvatsku, bio je u zatvoru dva, tri meseca. Dečko nije psihički kako treba, zaboravila sam koju dijagnozu ima. Dali su mu adekvatno lečenje, rekli su mu da je dosta bolje, i to se videlo. Na suđenju je bio njegov otac, kojem sam prišla i zamolila ga da povede računa o svom detetu. Moglo je da se desi nešto mnogo gore. Mora da bude pod nadzorom. Ima zabranu prilaska i ne može da uđe u Srbiju.

Izvor: Blic.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

grudisandra afrikasilikoniženske grudi