NEMAM DEČKA, NI SPONZORA: Marina Visković progovorila o ljubavnom životu (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Amidži šou" pevačica Marina Visković otkrila je u okviru segmenta "Intimne kuglice" koji deo svog tela posebno voli, ali i šta bi volela da ima drugačije.

Tom prilikom, Marina je pred kamerama pokazala i šta je ponela za večeru u svojoj torbi i iznenadila sve.

- Šta najviše voliš na svom telu? Koji deo tela, a koji najmanje? - glasilo je pitanje za pevačicu, na šta je ona odgovorila:

- Sve volim. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim - rekla je pevačica i dodala:

- Volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni - otkrila je Marina.

Nešto kasnije Viskovićeva je odgovarala na pitanja ljudi sa Instagrama. Ona je tom prilikom priznala koliko je iznosio najveći bakšiš, koji je dobila za noć, otkrila da li ima dečka, ali i da li joj smeta što je sve češće porede sa Anastasijom Ražnatović, kao i priče da ima sponzora.

Najveći bakšiš za noć?

- Ne znam tačno, ali bilo je nekoliko desetina hiljada evra. Ne žalim se ni ja, nije ni meni loše.

Da li ti smeta što te porede sa Anastasijom Ražnatović?

- Ne, što bi mi smetalo?!

Šta je za tebe smisao života?

- Sloboda.

Da li imaš dečka?

- Ne!

Zašto potenciraš golotinju, a toliko si lepa?

- Smatram da ne treba ništa da se potencira. Ništa usiljeno ne radim. Baš sam na novom projektu aseskualna, namerno sam želela da budem takva. Jasno je da sam zgdona, ali ne mora stalno to da bude u centru pažnje.

Da li ti smetaju priče da te neko finansira?

- Čula sam to. Bila je neka priča, ne smeta mi, ja se šalim na taj račun.

Izvor: Pink.rs
Foto: marina_viskovic_official/Instagram

ljubavni životmarina viskovic